Nytt jobb, nya tider!

Dom två senaste veckorna har varit lite omtumlande så bloggen och fotograferandet har inte riktigt hunnits med… Eller, ingenting har hunnits med =S

Nytt jobb, nya arbetstider och en hjärna i kaos!! I måndags åkte jag till fritids för att hämta Lilly, bara det att Lilly följde med en kompis hem. Och det ringde jag till fritids och talade om vid sju på morgonen och hann sedan glömma bort det. Personalen fick sig ett gott skratt iaf!

Men jobbet då? Det började med totalt kaos och tårar men nu börjar det styra upp sig och kännas riktigt bra!
Mycket rutiner som ska in och så, men det kommer, lite mer för varje dag.  Och jag har dessutom trevliga arbetskamrater som får mig att skratta och tro på mig själv.

tulpaner

0
0

2 reaktioner på ”Nytt jobb, nya tider!

Lämna ett svar