Nu är det fredag en bra dag =)

Bara två dagar kvar att jobba nu!
Känns bra men det börjar också kännas lite konstigt..
Men framför allt så känner jag en enorm lättnad över att slippa träffa en person som liksom suger glädjen ur allt.
Och det känns rätt tråkigt att känslan av lättnad överskuggar känslan av att det faktiskt finns personer som jag tycker om och kommer sakna. Och alla bra saker som vi faktiskt har gjort. Att en negativ person kan påverka en hel grupp är ju helt sjukt.

Men idag är det fredag och det är positivt!
Mamma hämtar barnen och jag ska till naprapaten och ikväll ska jag läsa min nya bok och i morgon får jag sovmorgon deluxe! Barnen borta och Jens i skogen!
Och på eftermiddagen ska vi fira Benji lite i efterskott eftersom han blev sjuk när han skulle ha kalas =(
Så en massa pepp på helgen!

(Ska väl ta bort adventsljusstakarna i helgen med… Har aldrig haft dom framme så här länge förut, men det är så trevlig när det lyser lite när man kommer hem. Så kanske jag även ska leta fönsterlampor i helgen…)

0
0

Lämna ett svar