Lite tomtar och bullar och sånt.

Förra helgen julpysslade vi här hemma, vi var 6 vuxna och 8  barn i ett enda ordnat kaos.
Men roligt hade vi!
Det pysslades tomtar och bakades lite lussebullar, bastades, åts taco (typisk julmat), dracks vin, pratades och skrattades! Herregud, kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist, ni vet när man skrattar så mycket att man tappar andan.
Och har ni aldrig spelat ”Ryktet går”, GÖR DET!!!

tomtar
Dom lär ju aldrig vinna pris för sin skönhet, men kanske för sin.. Eh.. Charm??

I början veckan höll jag två utbildningar i HLR på jobbet, det var det kul! Och viktigt!
Hann även med lite julklappsshopping till barnen, bio (Mockingjay Part 2) och romantisk middag på…… IKEA! Nej, middagen var inte så romantisk, men den var billig, haha!
Veckan avslutades med Luciafirande både i skola och på dagis, sista året vi var på dagis, nästa år går båda tjejerna i skolan! Lite blandade känslor där, superskönt att dom kommer gå på samma ställe igen, men helt galet att vår lilla tjej börjar skolan! Jag kommer nog sakna dagis mer än Jolli 😉

julcollage

Igår bakade vi lussebullar här hemma! Lussebullar är väl inte det godaste jag vet i bullväg, men om jag får fylla dom med smör, mandelmassa, kardemumma och vanilj, då blir det genast bättre =)

Barnen har lite att jobba på vad det gäller storleken på bullarna med det ska nog ordna sig med åren. Sjukt stora eller pytte pyttesmå var det som gällde igår, och man bara, så lätt att grädda dessa..
Efter baket så gick vi ut i skogen en stund för att få en gnutta sol på oss, Jolene skulle absolut ha ”bröllopsklänningen” på sig. Mycket praktiskt och varmt!

 55
54

Hann även med ett Zumbaevent igår där alla intäkter gick till Barncancerfonden, så igår zumbade jag och Lina för Victor! ♥

Idag var det så härligt väder och framför allt ljust så då var det Nizzes tur att stå framför kameran tillsammans med ett gäng julgranskulor (ångrar att jag inte tog med dom större…), min entusiasm var eventuellt lite större än Nizzes.. Men några fina bilder blev det iaf!

 

nizze11

Nu är barnen på bio med mormor (deras alltså) och jag ska börja läsa nya Keplerboken och suga ut det sista ur helgen, men nu är det bara fyra dagar tills julledigheten börjar!
Känns som att man går lite på sparlåga nu, bara väntar på att få vara ledig.. Och på att få åka till Hultsfred och träffa finingarna som råkar bo där.
Fyra dagar till ledighet, det känns ändå överkomligt.

0
0

Lämna ett svar