När man sätter en söt tjej på en brygga.

För ett år sedan var jag i Lida och fotograferade Bella, i juli fick jag chansen att få fota denna underbara lilla tjej igen.
Denna gången var hon inte alls lika blyg, pratade mer, busade mer och visade  sina Bamsefigurer!
Jag fick även förklarat för mig att Vargen numera är snäll och jag insåg att det var rätt länge sen jag läste Bamse!

 


♡♡♡

Milton & Nova

När vi var i Finland så frågade min svägerska om jag inte hade lust att ta några bilder på henne och barnen, och det hade jag såklart!
Världens goaste ungar som är fulla av bus!

Lyxigt att fota hemma hos dom när dom har alla fina miljöer man kan önska sig på tomten! Skog på ena sidan och strand på andra.
Sen är ju inte själva huvudmotivet så illa heller 😉

En ny pärla.

För en vecka sedan ungefär var jag och min man ute på en långpromenad på Lisö, vi har ju bott här i 10 år men för mig finns det fortfarande en del outforskad mark.

Bland annat platsen där jag tog dessa bilder, det var kärlek vid första ögonkastet och just en sån plats som är lika vacker året om.
På just dom här bilderna ser man ju inte miljön så mycket, men det är en liten stenstrand och klippor som blickar ut mot öppet hav.
Det blåste rätt mycket när vi var där och stora vågor vällde in till barnens skräckblandade förtjusning.

♡♡♡

Så mycket kärlek.

I lördags firade våra vänner 10-årig bröllopsdag.
Och på en liten brygga på Skeppsholmen tillsammans med dom som dom älskar mest så förnyade Emma och Najib sina löften och sa ja till varandra och kärleken igen.

Det blev en kväll full av skratt och kärlek och stämningen var helt fantastisk!
Önskar er en livstid av lycka och ett stort tack att vi dela dagen med er!

Nu följer en bildbomb =)

♡♡♡

När man haft en grym vecka!

Denna vecka har verkligen varit super!
Den inleddes i Prag, en alldeles underbar stad som det inte var svårt att falla för! ❤️

Första dagen besökte vi det gamla judiska ghettot. Vi var på den gamla judiska kyrkogården och inne i Pinkassynagogan. Inne i synagogan så finns namnen på alla tjeckiska judar som fördes till koncentrationslägret Theresienstadt och försvann nedskrivna, 77 297 st namn.

nio

tio

Uträkningar säger att mellan 80 000-100 000 människor finns begravda på kyrkogården på 12 000 gravplatser.
Hitler gav order under andra världskriget att bevara kyrkogården (!) för han skulle göra museum av den. Den äldsta graven är från 1439.

 

 

sex

Karlsbron

fem tva ett

fyra

Utsikt från Pragborgen.

Efter fyra härliga dagar var det bara att klämma in två jobbdagar för att igår träffa vänner som vi inte träffat på alldeles för lång tid!
Det blev en supertrevlig kväll och nu är det söndag igen. Kan säga att jag inte gjort jättemånga knop idag.. Men vad gör det om hundra år, det kommer ju fler söndagar =)

När man har fotat en bebismage och en hund.

För några veckor sedan var jag och mötte upp Sabine och hennes fina mage för en liten fotografering innan bebis skulle komma.
Det är ju himla praktiskt att ha arbetskamrater som är snygga, gravida och har söta barn när man vill träna lite på att fota 😉
I alla fall blev det en trevlig eftermiddag och en del fina bilder!

 

 

dsc_8746 sabine6 sabine5 sabine4 sabine3 sabine2

När man inte är klar med sommaren.

Jag vill ha mer av sol, värme och ljumma vindar. Plus att det känns som att alla är mycket gladare på sommaren, en mer avslappnad attityd liksom..
Inte för att denna höst inte har en massa kul att erbjuda, men ändå. Sommaren är åndå det bästa!

Men till helgen åker jag till Prag med två av dom bästa jag känner, jag om min kamera är redo =)
Sen ska det bli någon slags tjejkväll i oktober, mat- och vin mässa med en fantastisk arbetskollega och lite annat trevligt.
Har faktiskt 2 fotograferingar inbokade med, yay!

 nattaro2nattaro

Back to business!

Nu har jag hunnit jobba en vecka redan, kan säga att det var ett ganska bryskt uppvaknande efter nästan 6 veckors ledighet =S
Men det har faktiskt varit kul att vara tillbaka, vi har även om vi jobbat som galningar också skrattat så att vi nästan brutit ihop!

En eftermiddag mötte jag upp Angelica och hennes söta dotter för en liten fotosession i Lida friluftsområde, det var supertrevligt och det blev en del fina bilder!
Här är några av mina favoriter.

Isabellax3

isabellax3igen

Vi var ute på Nåttarö förra veckan med, vi åkte med Lillys bästa kompis familj och vi hade ett trevligt dygn på denna fantastiskt vackra lilla ö bara en halvtimme från Nynäshamn!
Jag sov i tält för första gången på 20 (?) år och det gick ju bra förutom att jag inte sov så mycket.. Lite trångt och varmt och så!

Nåttarö

Trots att det var iskallt i vattnet var tjejerna i hur länge som helst och lekte i vågorna.

Nåttaröx2

 

 

Den här sommaren har verkligen varit sååå bra! På alla sätt, och fast höstångesten börjar komma krypande så känner jag att jag kan leva på detta länge.
Ska printa många bilder och fylla huset med sommarminnen! Har jag sagt att jag älskar sommaren ?

sommar16

 

 

 

 

 

 

Att ha besökt ALV!

Jag och barnen har spenderat några dagar hos vänner i Hultsfred, och vad passar då bättre än att ta en tur till Astrid Lindgrens Värld!
Det är verkligen supermysigt där, tror det var 4e eller 5e gången vi var där nu, har varit både på sommaren och på höstmarknad.

CharlieochVictor

Vi kastade mycket små stenar i vatten och tittade på ankor.

Nova

Några av oss klättrade i träd!

Polkagrisar

Vi såg polkagristillverkning och fick provsmaka pinfärska polkagrisar!

CharlieJolene

Katthult

Katthultsborna gjorde sig redo för Vimmerby marknad, men det går ju inte riktigt som dom tänkt sig…

Regn

Inte för oss heller för mitt i föreställningen började det ösregna, som tur var var det laddat med regnkläder!

Pippi

Vi såg ju självklart Pippi med, och Pippis pappa och Fridolf ?

Vi var även i Törnrosdalen och i Mattisborgen och där såg vi den allra bästa föreställningen om ni frågar mig!
Vi sprang på Karlssson på taket och hälsade på hos Nils Karlsson Pyssling och så var vi hos Madicken, det finns hur mycket som helst!

Efter ALV så skulle mammorna ut på och äta på resturang, det var supergod mat, men allt annat som skulle kunna bli tokigt blev nog det.. Men vad gör det om 100 år, vi blev ju mätta så småningom ?

Men nu är vi hemma igen och jag laddar för näst sista semesterveckan (? ) och Lilly laddar för schack-sm i Uppsala i några dagar innan både hon och Jolene åker till farmor och farfar i Finland.